HTML

Címkék

Archívum

Kontakt

Érdekes témád van, vagy csak szimplán elküldenél a zanyámba? Írj: cannabisblog@gmail.com

Káros -e vagy?

2007.03.18. 15:45 Smoker

Azért az nem semmi, hogy a Poll-r legtöbb voksot kapott szavazásai között a  „Szerinted káros a füvezés?” felvetés szerepel a harmadik helyen. A kérdésnek ezzel olyan velőig hatoló dilemmákat sikerült maga mögé utasítania, mint például a „Te mit bontatnál le a Fideszes képviselőkkel” valamint a „Paris Hilton tényleg egy ócska ri?%!c vagy pont hogy ebből keresi meg a napi betevőt?”. Valljuk be, ez már eredmény! Számomra a szavazás jelenlegi állása is igencsak meglepő, pedig maximálisan egyetértek a voksolók többségével, akik szerint a fű csak akkor káros, ha állandóan szívsz (bár, a pollerre kirakott kép miatt egy pillanatra majdnem elcsábultam a nagyon szép felé). A kérdést egyébként Tóta W. Árpád a magyar marihuána-legalizációs mozgalom és a füvezés árnyoldalairól írt postjának egyik hozzászólója, olip indította útjára a webkettő rengetegébe. W írására most nem térnék ki, az már istenesen ki lett tárgyalva. Inkább arra lennék kíváncsi, ti mit gondoltok az eredményről?


 

4 komment

Címkék: szavazás cannabis

A bejegyzés trackback címe:

https://cannabis.blog.hu/api/trackback/id/tr3447959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akasha. 2007.03.19. 19:27:56

Vártam már a postot..
Nekem is az a véleményem, hogy akkor káros, ha napi rutinná válik.
Az, hogy sokan szavaztak erre a pontra, annak talán az az oka, hogy talán már tájékozottabbak az emberek ezen a téren, vagy sok alkalmi fogyasztó keveredett a szavazós oldalra:)
Én feltennék egy olyan kérdést szavazásra, hogy mi ártalmasabb:
1. Stresszes élet
2. Lazításkét néha egy joint

gombie 2007.03.21. 23:40:08

75,6 % szerint káros...

point 2007.08.07. 12:22:37

nem lehet tőle gyereked..vagy ez nemis igaz?..
süti beállítások módosítása